2/15/2014

Familiefoto


Familiefoto
Een jaar na de oprichting van The village zijn we zover: maandag gaat ons eerste klasje open en vandaag zaten we samen met de kinderen en de ouders. Het klasje is voor kinderen met een verstandelijke beperking tussen 3 en 7 jaar. Het maakt deel uit van de school Wise Parents met wie we een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten.

PROUD Education Services, de Oegandese partner van The village, runt het klasje met zijn eigen personeel. De kinderen van wie er verschillende ernstig gehandicapt zijn volgen een aangepast programma, maar spelen en eten samen met de andere kinderen van de school. Wise Parents is een kleine school waar alles nog heel overzichtelijk is.

Op de foto van links naar rechts: Rhoda, onderwijzeres, Elizabeth en haar moeder, Alex en zijn vader, Joel en zijn vader –mama is net bevallen van een dochtertje-, Reverend Eric, projectleider, Prize en haar grootmoeder, Giddeon, CBR-medewerker, Daisy en haar grootmoeder, Enith, directrice van Wise Parents en Patience –wat een toepasselijke naam voor onze tweede onderwijzeres.

Zo hebt u ze dus op één foto: onze leerlingen en hun (groot)ouders, onze staf van vier en een verantwoordelijke van Wise Parents, die hun schooltje voor ons hebben open gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten