4/03/2015

Menuboek Valentijn 2015



Opening
Prosecco
Zelf gefrituurde Vietnamese kroepoek met een beet gebakken roze zalm in een bieslooksausje passend gegarneerd met een teer mangohartje
Slaatje van rucola, mozarella, gedroogde tomaat en een basilicumolie vinaigrette getopt met bieslook en snippers gerookte zalm
Paprikasoepje afgewerkt met een canellonietje en een zure room hartje 
Voorgerecht 
Torentje van rode biet met gekarameliseerd witloof, gebakken appel en geitenkaas afgewerkt met radijzen- en preischeuten, een uitdaging voor de kelners om het mooi tot bij de gasten te brengen
met aangepaste witte wijn geselecteerd door Bearzatto Silvana van Cavatappi
Tussengerecht
Noix de Saint Jacques, fijne aardappelpuree met grijze Noordzee-garnalen, hoeveboter en bieslook en een nieuw Cavatappi-wijntje
Frambozensorbet met wodka (lekker hé en goed voor de slokdarm)
Hoofdgerecht
Eendeborstfilet a point gebakken door Paul Bocuse overgoten met een portosaus, begeleid door een champignon-fantasie en een gratin van prinsessenboontjes en nicoletta-tjes
Een uitgelezen rode wijn
Dessert
Dessertenbord Willy met un Petit misérable, javanaitjes, chocolat frambozen bavarois en advocaatjes
Koffie of thee & Mon Chéri
Het was ons een waar genoegen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten