6/25/2016

Open Tuinen 2016: bezoek De Bremders in Laarne en geniet van uitzonderlijke delicatessen

Je kan de prachtige tuin De Bremders Mellestraat 25a in Laarne dit weekend gratis bezoeken (zaterdag en zondag van 10 tot 18u). De Bremders is een landschapstuin met bloemenweiden, terrassen in scheepshout, een buitenkeuken anno 1950 en een bakoven gebouwd volgens oude traditie.
                        Een hoekje uit de prachtige landschapstuin De Bremders Mellestraat 25a in Laarne

Dit jaar is het thema van het open tuinen-weekend ‘natuurlijk leven in de tuin’. De Bremders biedt nestgelegenheid en voedsel voor vogels, egels, kikkers, salamanders en nuttige insecten.

                        Sprinkhanen uit Oeganda: een opvallend toetje tijdens de Open Tuindagen in Laarne.

Net als vorig jaar biedt vzw The village u heerlijke hapjes en drankjes aan. Omdat het thema insecten is bieden we u dit jaar onder andere ‘grashoppers’ uit Oeganda aan. Deze delicatesse wordt in Vlaamse speciaalzaken diepgevroren verkocht tegen de prijs van €79 per kilo, maar u kan ze bij ons vers en gratis proeven (zolang de voorraad strekt).

Verder bieden wij u natuurvriendelijke producten aan, geheel in de lijn van Open Tuinen. De opbrengst gaat integraal naar ons project voor kinderen met een verstandelijke beperking in Kabale, Oeganda. In de tuin-bar kan u overigens een mini-tentoonstelling zien over de vorderingen van het project.

      Laat de bezoekers maar komen! Erna en Paul genieten van het zonnetje na het vele voorbereidende werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten