5/26/2013

Poco a poco maakt een jubileumtournee door Vlaanderen

Om zijn 20-jarig bestaan te vieren doet integratieorkest Poco a poco een Ronde van Vlaanderen. In elk van de vijf provincies staat er een jubileumconcert op het programma. Op 29 juni krijg je de kans om Poco a poco aan het werk te zien in het Capitool in Gent.

Poco a poco betekent beetje bij beetje, stap voor stap zeg maar. Poco a poco telt 80 enthousiaste muzikanten, evenveel met als zonder een beperking. Er zijn muzikanten bij van alle leeftijden. De filosofie is: samen maken we muziek; samen beleven we plezier; we bezorgen u een onvergetelijke avond.

Dat lijkt, onder leiding van bezielster Maaike Peeraer, aardig te lukken. Getuige de teaser die je op de website van Poco a poco kan terugvinden. Kijk maar:
http://www.youtube.com/watch?v=vaSmAo576x0&feature=player_embedded

Een concert van Poco a poco bijwonen is een belevenis: een lust voor het oor én voor het oog. De reeks wordt een tocht door Vlaanderen: ze neemt je mee langs de vele eigen(aardig)heden van Vlaanderen. Een belevings- of pretpakket maakt dat je ook zelf mee kan doen en zo de muziek van het orkest kan ondersteunen.

De rest is verrassing! Tickets zonder korting kosten 20 Euro. Te bestellen via
http://www.capitolegent.be/nl/kalender/alle-genres/p/detail/20-jaar-poco-a-poco

Poco a poco: www.pocoapoco.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten