7/16/2013

21 juli IJssalon de 3 koninginnen

Ter gelegenheid van de troonsbestijging van Prins Filips organiseert vzw The village het IJssalon de drie koninginnen. Wil je ook gekroond worden? Kom dan tussen 14 en 18 uur naar de Jozef Van de Velde straat 31 in Kalken. We bieden u royale ijscoupes aan: coupe koningin Fabiola, coupe koningin Paola en …nieuw: coupe koningin Mathilde.
De voorbereiding draait op volle toeren. Er worden een troon en een rode loper aangevoerd,  aardbeiplukkers worden aangesproken, ijs en advocaat worden bereid, Willy staat garant voor "verse slagroom",... Zoals Albert II het in zijn afscheidsrede zei: u bent de koning(in)! Van The village!
Zal ik u nog een geheimpje verklappen? Mijn favoriete ijskreem ging ik vroeger eten in de Oude Kantien in Heverlee. Op het internet staat hun menukaart maar de 'Coupe kardinaal' is verdwenen. Die bestond uit vanille-ijs overgoten met warme vanillepudding en hij werd afgewerkt met donkerrode kersen! Je moest altijd even wachten, zodat ze de pudding konden maken. In die tijd stond ook nog op elke hoek een kersenboom...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten