8/10/2013

KVG Laarne-Kalken 1ste gezinsuitstap met picknick

Voorzitster Ann helpt één van de deelneemsters op het treintje

Zondag ll. namen we met ons gezinnetje deel aan de “KVG 1ste gezinsuitstap met picknick in Puyenbroeck te Wachtebeke”. Een organisatie van KVG Laarne-Kalken. Op het programma stonden een wandeling, picknick en treinrit.
We reizen om te leren! Jakob onderzoekt kluis nr.15.
Na een stevige wandeling door het groene domein kon je kiezen tussen sandwiches en Turks brood en je eigen smos maken. Nadat de eerste honger gestild was, toverde catering verantwoordelijke Nicole nog een grote koude pasta schotel tevoorschijn. Als dessert had vooral de een uurtje voor het vertrek uit de oven gekomen ‘cake met appelschijfjes en marmelade toets’ van ondervoorzitter Willy succes. Heerlijk met een bakje koffie.
De batterijen van de Odyssey staan opgeladen
Ondertussen had voorzitster Ann de Odyssey trein al gereserveerd en konden we zonder grote inspanning het hele provinciale domein doorkruisen. Ook op het treintje zelf was van alles te zien: kijk maar naar de blitse baskets van mijn buur Jip.

Hé Jip! Hoe blits!
We konden niet naar huis zonder de afsluitende parking-receptie: pap, bezekes, kaffee, koek, cola light enz.

Rosita en de bezekes
Wist je dat ook niet-KVG-leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van KVG Laarne-Kalken? Meer info en contactgegevens op www.bloggen.be/kvglaarnekalken


Geen opmerkingen:

Een reactie posten