6/29/2013

Feestwerken in de Koffiestraat


de feestwerken
Onder vlag en wimpel zijn arbeiders druk bezig met het uitgraven van de stoepen. Tegelijkertijd zijn André Van de Sompel en zijn team iets verder in de straat begonnen met het inrichten van de feesttent voor de lustrumeditie van de Sint Pietersfeesten. The village zal een standje hebben op de verlichte feestavondmarkt op zaterdag 29 juni. We kregen “volgend definitief standnummer toegekend”: No. 18. “No” staat voor Noordenbos.


de feesttent
The village gaat zich bij de inwoners van Kalken en omstreken bekend maken. We hebben daarom een folder ontworpen die ‘geproduceerd’ is op de gemeente. Pieter Jan weet hoe een folder vast te zetten in pdf-formaat, af te drukken en te plooien met een vouwmachine. Naast jeugd en vrije tijd en op de fiets naar Kalken rijden om een foto te maken van de pastoor is hij ook nog deeltijds bezig met ontwikkelingssamenwerking.

vraag uw spaarpot
Behalve informatie biedt The village aan de jonge en minder jonge Kalkenaars 7 verschillende manieren om mee te doen met The village en het PROUD-project. Er zijn onze 2 “acties van de dag”, nl.:

-maak een ritje met de versierde bakfiets van Marjolein (met steun van KVG Laarne-Kalken) en

-doe mee aan onze quiz over ontwikkelingssamenwerking (met steun van Gezinsbond Kalken).

Verder zijn er onze 5 folderacties die ook na de Sint Pietersfeesten nog doorlopen:

-vraag uw spaarpot;

-ruim uw legoblokken op;

-organiseer een barbecue;

-vertel uw Afrika-verhaal en

-geef uw bank de opdracht… Lees er meer over in onze folder 2013 The village

Geen opmerkingen:

Een reactie posten